De ego trip…

Wat een geweldige stap, jij kiest voor jezelf.

De Ego Trip ….

Wat een geweldige stap, jij kiest voor jezelf! Eindelijk de aandacht, ruimte en rust die jij verdient. Niet meer gevangen in gedachten, emoties en verleden. Coaching met extra aandacht voor jouw ‘ik’. Samen voor de volle 100% gaan voor een fijner en leuker leven dichtbij jezelf. Je kunt vertrouwen op een coach die jouw persoonlijke vangnet is met echte hulp, tijd en toewijding.

Inhoud coaching:

 • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 5 Ontmoetingen van 2 uur met mogelijkheid tot wandelen in het bos

  • Gesprekken zijn ook via o.a. Zoom, Teams en Skype mogelijk
 • Coaching op maat

  • De juiste aandacht voor jouw proces
  • Direct toepasbaar op je dagelijks leven
 • Ondersteuning in de vorm van veelvuldig Whatsapp-contact

  • Dagelijks bereikbaar voor optimaal resultaat
 • Nazorg toegespitst op jouw proces

 • All-in prijs voor 10 uur coaching:

  • Geen uurtje factuurtje of verborgen kosten

€ 484,-

Vertel mij jouw verhaal

Wil je graag weten of De Egoloog iets voor jou zou kunnen zijn? Of heb je andere vragen? Mail mij, ik geef je er dolgraag antwoord op!

Liever WhatsApp? Dat mag altijd via: 06-29121098

Meer vormen van coaching

Groei gelukkig

Jouw moederschap of vaderschap even wat extra aandacht geven, wat een geweldige keus! De band tussen jou en je kind(eren) versterken, wat wil je nog meer.

Duo ego boost

Jullie kiezen voor de relatie, wat een geweldige stap! Eindelijk aandacht voor jullie samen, door middel van coaching op een energieke manier de juiste stappen nemen. Zonder schuld zoeken en vingerwijzen.

Simpelzen

Jouw moederschap of vaderschap even wat extra aandacht geven, wat een geweldige keus! De band tussen jou en je kind(eren) versterken, wat wil je nog meer.

Bijzonder mooie ervaringen

‘Mijn halve leven lang ben ik tegen dingen aangelopen die mij flink in de weg hebben gestaan voor een goed leven. Als gevolg was mijn zelfrespect laag en kon ik nauwelijks genieten van het leven. Samen met Josien kwamen we razendsnel tot de achterliggende problematiek. Josien heeft mij geleerd dat ik mijn malende gedachtestroom kan stoppen met een eenvoudige techniek. Kortom, ik kan De Ego Trip aan iedereen, met welk probleem dan ook, van harte aanbevelen!’

– Frans

‘De coaching wijze van Josien is er een die voor mij gemaakt lijkt te zijn. Nooit suikkerrandjes of omwegen, maar altijd waarheden en ja ook degene die ik liever niet hoor. Tegelijkertijd worden deze gebracht met liefde en respect. Josien, ik ben je dankbaar voor de handvaten die je me geeft. Voor het duwtje in de goed richting en voor het feit dat je me altijd precies geeft wat ik nodig heb!’

– Yasmine

‘De Ego Trip heeft mijn leven lichter gemaakt, daar ben ik heel dankbaar voor. Al een tijd stond ik voor een keuze, waar ik erg tegenop zag. Ik bleef maar malen en twijfelen, bang om een besluit te nemen. Al dat denken verlamde me en ik sprak mezelf negatief toe en vertrouwde mezelf niet. Juist dat is wat Josien mij heeft laten inzien: het wantrouwen en het ondermijnen van mijzelf. Door afstand te nemen van het gepieker, kreeg ik weer vertrouwen in mezelf. De wandelingen over de prachtige hei met Josien hebben mij terug gebracht naar wie ik ben. Josien haar aandacht, steun en vertrouwen zijn een spiegel voor mij geweest: het échte geluk zit in jezelf!’

– Jolanda