Groei gelukkig…

Jouw moederschap of vaderschap even wat extra aandacht geven.

Groei gelukkig ….

Jouw moederschap of vaderschap even wat extra aandacht geven, wat een geweldige keus! De band tussen jou en je kind(eren) versterken, wat wil je nog meer. Aangezien de eigen opvoeding en bagage uit het verleden van grote invloed zijn op jouw manier van opvoeden, is het fijn om je daar bewust van te worden. Tijdens dit proces kun je vertrouwen op een ervaren pedagoog (en moeder) met inzicht en compassie.

Inhoud coaching:

 • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 4 Ontmoetingen van 2 uur met mogelijkheid tot wandelen in het bos

  • Gesprekken zijn ook via o.a. Zoom, Teams en Skype mogelijk
 • Coaching op maat

  • De juiste aandacht voor jou en je kind(eren)
  • Toepasbaar in jullie dagelijks leven
 • Ondersteuning in de vorm van veelvuldig Whatsapp-contact

  • Dagelijks bereikbaar voor optimaal resultaat
 • Nazorg toegespitst op jouw proces

 • All-in prijs voor 8 uur coaching:

  • Geen uurtje factuurtje of verborgen kosten

€ 424,-

Vertel mij jouw verhaal

Wil je graag weten of De Egoloog iets voor jou zou kunnen zijn? Of heb je andere vragen? Mail mij, ik geef je er dolgraag antwoord op!

Liever WhatsApp? Dat mag altijd via: 06-29121098

Meer vormen van coaching

De ego trip

Wat een geweldige stap, jij kiest voor jezelf! Eindelijk de aandacht, ruimte en rust die jij verdient. Niet meer gevangen in gedachten, emoties en verleden. Coaching met extra aandacht voor jouw ‘ik’.

Duo ego boost

Jullie kiezen voor de relatie, wat een geweldige stap! Eindelijk aandacht voor jullie samen, door middel van coaching op een energieke manier de juiste stappen nemen. Zonder schuld zoeken en vingerwijzen.

Simpelzen

Jouw moederschap of vaderschap even wat extra aandacht geven, wat een geweldige keus! De band tussen jou en je kind(eren) versterken, wat wil je nog meer.

Bijzonder mooie ervaringen

‘Het leven is zoveel beter dan de tijden hiervoor. Mij gevangen voelen door steeds terugkerende negatieve gedachten en gevoelens, maakt nu plaats voor gevoelens van innerlijke rust, tevredenheid, liefde en compassie voor mezelf, het leven en anderen. Een ontwikkeling die ik niet voor mogelijk had gehouden! Ik heb lange tijd afgescheidenheid van mezelf ervaren, maar nu bewandel ik een pad van zelfliefde en liefde voor het leven. Ik weet en besef nu, op een diep niveau, dat dit de plek is waar ik wil zijn en van waaruit ik wil leven. Dit is leven! Josien haar diepgaande betrokkenheid en eindeloos geduld heeft mij hier gebracht. Dank je wel.’

– Anita

‘Nog niet eerder zo goed geholpen! Josien is lief, professioneel en weet elke keer weer tot de kern te komen, waardoor je verder kan met je persoonlijke ontwikkeling. Mijn waardering is groot!’

– Anne

‘Toen ik Josien tegen kwam, zat niet goed in mijn vel. Tijdens ons eerste gesprek voelde ik al meteen het vertrouwen om met mijn problemen aan de gang te gaan. Ik heb leren omgaan met moeilijke situaties en weg te blijven uit manipulatie en wrok. Verder werd mij duidelijk dat ik te veel met anderen bezig was en te weinig met mijn eigen geluk. Ik pak nu het leven weer met beide handen vast, geniet van de mooie momenten. Dit alles heeft mij een completer mens gemaakt. Ik kan met volle overtuiging Josien’s werkwijze iedereen aanbevelen.’

– Frank