Duo ego boost…

Jullie kiezen voor de relatie, wat een geweldige stap.

Jullie kiezen voor de relatie, wat een geweldige stap.

Duo ego boost….

Jullie kiezen voor de relatie, wat een geweldige stap! Eindelijk aandacht voor jullie samen, door middel van coaching op een energieke manier de juiste stappen nemen. Zonder schuld zoeken en vingerwijzen. Niet meer de constante ruzies, frustraties en ergernissen aan elkaar. Wordt weer jezelf in jullie relatie, met wederzijds respect en acceptatie, want dat is essentieel voor een mooi en leuk leven samen. Jullie kunnen vertrouwen op een betrokken coach die jullie gaat helpen.

Inhoud coaching:

 • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 4 Ontmoetingen van 2 uur met mogelijkheid tot wandelen in het bos

  • Gesprekken zijn ook via o.a. Zoom, Teams en Skype mogelijk
 • Coaching op maat

  • De juiste aandacht voor jullie proces
  • Direct toepasbaar op jullie dagelijks leven
 • Ondersteuning in de vorm van veelvuldig Whatsapp-contact

  • Dagelijks bereikbaar voor optimaal resultaat
 • Nazorg toegespitst op jullie proces

 • All-in prijs voor 8 uur coaching:

  • Geen uurtje factuurtje of verborgen kosten
  • Prijs is voor 2 personen

€ 464,-

Vertel mij jullie verhaal

Willen jullie graag weten of De Egoloog iets voor jullie zou kunnen zijn? Of hebben jullie andere vragen? Mail mij, ik geef jullie er dolgraag antwoord op!

Liever WhatsApp? Dat mag altijd via: 06-29121098

Meer vormen van coaching

De ego trip

Wat een geweldige stap, jij kiest voor jezelf! Eindelijk de aandacht, ruimte en rust die jij verdient. Niet meer gevangen in gedachten, emoties en verleden. Coaching met extra aandacht voor jouw ‘ik’.

Groei gelukkig

Jullie kiezen voor de relatie, wat een geweldige stap! Eindelijk aandacht voor jullie samen, door middel van coaching op een energieke manier de juiste stappen nemen. Zonder schuld zoeken en vingerwijzen.

Simpelzen

Jouw moederschap of vaderschap even wat extra aandacht geven, wat een geweldige keus! De band tussen jou en je kind(eren) versterken, wat wil je nog meer.

Bijzonder mooie ervaringen

‘Toen ik bij Josien aanklopte was ik ten einde raad! Mijn leven stond op zijn kop, ik kreeg een hoop voor mijn kiezen en ik wist niet meer hoe ik hiermee om moest gaan. Steeds maar alle ballen in de lucht houden, werken, zorgen voor mijn gezin en alle dingen die ik allemaal van mezelf  ‘moest’. Het verstikte mij alsof ik geen adem meer kon halen en de lichamelijke klachten begonnen te komen. Door Josien loop nu met mijn hoofd in de wolken, voel me verliefd en helemaal happy. Zonder De Ego Trip was ik me er nooit van bewust geworden, wat een liefdevolle, vrolijke en relaxte vrouw en moeder ik werkelijk ben!’

– Claudia

‘Wat een waardevolle coaching mag ik van Josien ontvangen! Ze is empathisch, oprecht, scherp, eerlijk, vol humor en ze maakt verbinding met je diepste kern. Ze heeft snel door waar het probleem zit en helpt je om oplossingen zelf te ontdekken. Ze ziet meteen waar het echt om gaat. En werkt een bepaalde methode niet voor jou, dan vindt ze net zo snel een andere manier om te komen daar waar je moet zijn. Haar deskundigheid is enorm en ze werkt vanuit warmte en liefde. Dat voel en merk je. Dat maakt haar zo’n waardevol mens en coach.
Ik kom nu al een jaar of vier bij Josien. Soms voor een ‘apk-tje’, zodat ik weer even alles duidelijk zie. En soms een aantal gesprekken in een kortere periode als er iets is waarin ik dieper op in wil gaan. Sinds ik bij haar kom, heb ik me enorm ontwikkeld, ben ik zoveel verder gekomen dan in eerdere therapieën, waar ik voor mijn gevoel toch bleef hangen in graven in het verleden maar niet iets constructiefs leren voor de toekomst. Bij Josien is dat wel het geval. Bij haar voel ik me altijd gezien, welkom en ze laat me voelen dat ik er mag zijn.
Ik gun iedereen (een) Josien, een egotrip om je ware ik te (her)ontdekken en te ervaren hoe het leven zoveel mooier kan zijn/worden met hulp van een goede coach! Iedere coaching bij Josien is een cadeautje voor jezelf!’

– Petra

‘In een paar jaar tijd hebben wij het verlies van een kind, een affaire en een emigratie naar het buitenland te verwerken gehad. Dat was heftig en we wilden wel samen verder, maar zagen niet meer hoe. Met Josien hebben we heel open kunnen praten over onze problemen. Hierdoor hebben we onszelf en elkaar beter leren kennen en begrijpen. Josien heeft ons tips en oefeningen gegeven om niet alleen onze relatie, maar ook onszelf te ontwikkelen. We voelen ons weer gelukkig en hebben het gevoel dat we het leven weer samen aankunnen.’