Over mij…

Mijn leven is nu geweldig mooi, maar dat is wel anders geweest…

Dit ben ik….

Josien, Coach, Egoloog* en pedagoog, maar vooral een gelukkig en dankbaar mens! Eindelijk, na jaren ben ik gaan doen wat ik het liefste wil, mensen écht begeleiden en helpen.

Mijn leven is nu geweldig mooi, maar dat is wel anders geweest. Gevangen in een web van gedachten, liep ik vaak gefrustreerd rond met een grote rugzak uit mijn verleden. Perfectionistisch, gecontroleerd, angstig en buiten mezelf op zoek naar geluksgevoel en voldoening. Maar ondanks lieve mensen om mij heen, vond ik het niet. Ik was er klaar mee om me zo leeg te voelen, het moest echt anders!

Dit was het beste besluit van mijn leven. Mijn zoektocht bracht me bij mijn grote inspirators die ik heb mogen horen, zien en lezen, zoals: Eckhart Tolle, Brené Brown, Abraham Hicks, Joe Dispenza, Alan Watts, Byron Katie, Wayne Dyer, Tony Robbins, Bob Proctor, Paul Smit, Jack Canfield, Michael Pilarczyk en Vera Helleman. Verschillende cursussen mogen volgen o.a. Mindfulness, Neuro-Linguistic Programming (NLP), Reiki en Speciale meditatietechnieken, rust in seconden. Ze hebben me geïnspireerd en mijn leven totaal veranderd.

De leer van het ik

Ik ben nu een vrolijke, compassievolle vrouw met een fantastische connectie met mezelf. Door inzicht in mijn Ego, mechanismen en pijn kon ik afstand nemen van mijn gedachten, gevoelens en leven vanuit wie ik werkelijk ben. Leven in het hier & nu en genieten van ieder moment.

Met veel aandacht, vertrouwen en geduld mag ik al bijna 7 jaar vrouwen en mannen coachen om weer helemaal in contact te komen met zichzelf. Weer gelukkig zijn en compassie voelen voor jezelf en anderen. Want ik geloof in coaching met echte oprechte aandacht, betrokkenheid voor jou, waardoor er in korte tijd enorme vooruitgang geboekt wordt. De Egoloog is coaching om op een snelle, leuke en bijzondere manier weer jezelf te worden en een geheel nieuwe kijk op jou en jouw leven krijgen.

* Egologie: ‘De leer van het ik’.

Vertel mij jouw verhaal

Wil je graag weten of De Egoloog iets voor jou zou kunnen zijn? Of heb je andere vragen? Mail mij, ik geef je er dolgraag antwoord op!

Liever WhatsApp? Dat mag altijd via: 06-29121098